Print

Drumsticks

Ingrediƫnten

Aantal
  • Per persoon 1 drumstick
  • 4 teentjes knoflook
  • Scheut olijfolie
  • Zout en peper uit de molen
  • 1/2 vers pepertje
  • 1 ui 2 blik tomaten in blokjes of gepelde tomaten
  • 1 flinke hand vol verse peterselie

Instructies

  1. Maak de knoflook schoon en snijd deze in fijne plakjes. Doe dit tevens met de ui.
  2. Snijd de pepertjes aan een kant open en haal voorzichtig de pitjes eruit. Pas op, was gelijk de handen want de pitjes zijn pittig en scherp voor de huid.
  3. Doe olijfolie in een grote braadpan en verhit dit licht.
  4. Voeg de ui en knoflook toe en bak dit licht glazig. Niet bruin laten worden want dan wordt het bitter.
  5. Voeg de tomaten toe en laat dit gedurende een 10-15 minuten pruttelen.
  6. Voeg de drumsticks toe en laat deze gedurende 20 minuten in de saus pruttelen en stoven