- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de pompoen, courgette, bleekselderij en ui in blokjes en knoflook fijn.
- spoel de bonen af en laat uitlekken.
- Doe de gesneden groenten, tomatenblokjes, bonen, ui en knoflook in de ovenschaal.
- Meng de Italiaanse kruiden met een flinke scheut olie goed door het groentemengsel.
- Rooster het ca. 20 minuten in de oven en schep halverwege om.
- Rooster in een droge pan de pijnboompitjes tot ze licht bruin zijn en haal ze uit de pan.
- Haal het groentemengsel uit de oven en pureer het geheel.
- Maak de gnocchi klaar zoals op de verpakking.
- Doe wat olie in een pan en bak de gnocchi nog even op. Dit geeft een heerlijk fijn knapperig effect.
- Serveer de knapperige gnocchi met de groentestoof op een bedje van rucola. Sprenkel de pijnboompitjes over het geheel
Tip: Wil je het aanvullen met een stukje vlees? Vervang de bonen door 300 gram gebakken stukjes kip.