- Snij de boerenkool fijn (indien nog ongesneden).
- Snij de paprika en courgette in kleine stukjes.
- Schil de aardappelen en knolselderij en snij in stukken.
- Zet de aardappelen en knolselderij net onder water.
- Leg de boerenkool er bovenop en sluit de pan af.
- Kook samen in ca. 20 minuten gaar.
- Bak de spekjes krokant.
- Snij de peper in kleine stukjes en voeg toe aan de spekjes.
- Voeg de paprika en courgette toe en bak even mee.
- Voeg de Italiaanse melange toe en roer goed door.
- Giet de aardappelen, knolselderij en boerenkool af.
- Voeg wat melk toe.
- Voeg de Italiaanse groenten toe en stamp het geheel even door.
- Bak de hele plakjes parmaham krokant in een droge koekenpan.
- Serveer de stamppot met de crunchy parmaham.
Tip: Eet je geen vlees? Laat de spek en parmaham achterwege. Vervang de parmaham voor krokant gebakken uitjes.