Print
basis knoflook olie
Auteur:
MyFood.ie
Ingrediënten
Copy to clipboard
Copy to clipboard
Aantal
1x
2x
3x
300
ml olijfolie (neem de persing die je warm kunt maken)
4
theelepels zout
6
–
8
tenen knoflook of 2 bollen knoflook solo
Verse kruiden, eigenlijk kun je van alles gebruiken, rozemarijn, tijm, peterselie,
Dille, bieslook
Cook Mode
Prevent your screen from going dark
Instructies
Bereiding
· Giet de olie in een steelpan. Niet te vol in de pan. Anders een grotere pan nemen!
· Snijd in tussentijd de kop en kont van de knoflook af en verwijder het schilletje.
· Snijd of hak de bieslook heel fijn.
· Verwarm de olijfolie tot deze heet is. Haal van de hittebron af.
· Voeg voorzichtig de knoflook en kruiden toe. Het gaat bruisen dus pas op.
· Laat afkoelen en verdeel over kommetjes of flessen.
Find it online
:
https://hetvitalokaal.nl/recepten/knoflook-olie/