Print

Kruidenboter

Ingrediƫnten

Aantal

4 pers.

Voor olie;

  • 10 ml olijfolie
  • 4 teentje knoflook
  • Flinke hand verse bieslook
  • zout
  • voor de kruidenboter
  • roomboter op kamer-
  • temperatuur
  • zout
  • peper
  • paar teentjes knoflook
  • 1 ui
  • verse tuinkruiden

Instructies

Kruidenboter

  1. Knoflook en ui heel fijn snijden, of even in de keukenmachine.
  2. Mengen met de roomboter en de verse fijngehakte tuinkruiden. Op smaak brengen met zout en peper

Voor de olie;

  1. Knoflook uitknijpen of raspen en in de olie doen.
  2. Verwarm deze in een pannetje tot licht warm.
  3. (kan ook in de magnetron). Betrooi flink met zeezout uit de molen. Knip of hak de bieslook fijn en meng dit door de olie.

Klaar voor gebruik om brood in te dippen.