- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Snij de knolselderij met een scherp mes in fijne reepjes.
- Snij de ui en peper fijn.
- Snij de kip in reepjes.
- Meng de Mexicaanse kruiden met een flinke scheut olie.
- Meng in een ovenschaaltje de kip met de helft van de kruidenmarinade en zet het gedurende 12-15 minuten in de oven.
- Bak de ui licht aan en voeg de andere helft van de marinade toe.
- Voeg de gesneden kool en knolselderij erbij en doe de deksel op de pan. Laat stoven op een lage temperatuur. Af en toe omscheppen.
- Snij de tomaatjes in stukjes.
- Maak de avocado’s schoon en prak deze met de vork fijn.
- Breng op smaak met peper uit de molen en sap van de limoen en voeg de tomaatjes toe.
- Verwarm de taco’s volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Haal de taco’s en kip uit de oven.
- Vul de taco’s met een laagje kool, daarop wat kip en de avocado-tomaten salade.
- Top af met de crème fraîche en wat koriander.
- Serveer met de overgebleven kool en avocado mix.
Tip: Hou je van vis? Vervang de kip door verse zalm.