- Snij de bloemkool in kleine roosjes.
- Dop de sperziebonen en halveer deze.
- Schil de aardappel en snij deze in kleine blokjes.
- kook de bloemkool roosjes, sperziebonen en zoete aardappel beetgaar.
- Snipper de ui en de knoflook heel fijn.
- Schil de gember en rasp deze fijn.
- Doe een scheut olie in een braadpan en bak de ui, knoflook en gember.
- Voeg de curry melange en de geraspte kokos toen.
- Laat 1 minuut doorbakken, zodat de kruiden optimaal op smaak komen.
- Snij de tomaten in kleine blokjes en voeg deze toe aan het kruidenmengsel.
- Laat dit even pruttelen op laag vuur.
- Kook de rijst zoals vermeld op de verpakking.
- Laat de cannellini bonen uitlekken en spoel ze goed af.
- Pureer de uitgelekte cannellini bonen, samen met de room en de yoghurt en meng dit met de kruidenmengsel.
- Giet de groenten af en meng dit door de saus.
- Knip de koriander blaadjes in stukjes.
- Serveer de curry met de rijst, cashewnoten en verse koriander.
Tip: hou je van pit? Voeg dan wat chilivlokken toe.