Print

Ingrediƫnten

Aantal
  • 100 gr quinoa
  • 300 ml perensap
  • 1 kaneelstok
  • 100 gr havermout
  • 2 grote peren
  • boter
  • 1 el honing

Instructies

  1. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen, in plaats dat je 300 ml water gebruikt gebruik je dit keer perensap en voeg de kaneelstok toe. Voeg de havermout de laatste minuten van de kooktijd toe en kook dit 1 minuut mee. Schenk er eventueel nog een scheut water bij wanneer de pap bijna begint droog te koken. Laat het vervolgens 5 minuten rusten.
  2. Snijd 1 peer in kleine blokjes, en de andere peer in plakjes.
  3. Bak in een koekenpan de plakjes peer in wat boter goudbruin.
  4. Haal de kaneelstok uit de pap. Roer de blokjes peer en de honing erdoor.
  5. Giet de ontbijt pap in kommen en serveer met de plakjes gebakken peer en wat honing.