Print
Kruidenboter

- Auteur: MyFood.ie
- Categorie: Olie en kruidenboter
Ingrediënten
Aantal
4 pers.
Voor olie;
- 10 ml olijfolie
- 4 teentje knoflook
- Flinke hand verse bieslook
- zout
- voor de kruidenboter
- 250 gram roomboter op kamertemperatuur
- zout
- peper
- 2/3 teentjes knoflook (naar smaak)
- 1 ui
- verse tuinkruiden fijngehakt
Instructies
Kruidenboter
- Knoflook en ui heel fijn snijden, of even in de keukenmachine.
- Mengen met de roomboter en de verse fijngehakte tuinkruiden. Op smaak brengen met zout en peper
Voor de olie;
- Knoflook raspen en in de olie doen.
- Verwarm deze in een pannetje tot licht warm.
- Betrooi flink met zeezout uit de molen. Knip of hak de bieslook fijn en meng dit door de olie.
- laat afkoelen
Klaar voor gebruik om brood in te dippen.