Weet en eet voor het leven!

Nieuwe inzichten op alle levensgebieden

Weet en eet voor het leven is voor jou!

De ‘Weet en eet voor het leven’ programma’s brengen heel wat teweeg. Je krijgt een aangename, smakelijke ervaring met veel inzichten. Er wordt een hoop geleerd én ook gelachen. Als deelnemer krijg je een collectieve (en soms ook confronterende) ervaring over hoe je ingesleten en vastgeroeste denk- en eetpatronen kunt herkennen en nieuwe manieren van denken en eten kunt leren. Je zult merken dat het eigenlijk niet zo moeilijk is om door kleine stappen grote veranderingen door te maken. Als je maar weet wat je eet.
De opgedane inzichten raken op alle levensgebieden, zowel op zakelijk als op persoonlijk en alledaags gebied.

De ervaring leert dat de gedachtevrijheid, creativiteit, motivatie, tevredenheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van goed eten en vitaliteit voor jou en vaak ook je omgeving stijgt.

Patronen herkennen en doorbreken

Een andere manier van denken en eten

Van denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden. Je leert elke belemmering te zien als een probleem dat op een lekkere en creatieve manier anders ingevuld kan worden. Je ervaart tijdens een sessie onderling een sterk wij-gevoel dat door de collectieve leerervaring positief doorwerkt op individueel/privé als in de gezinssituatie.
Vitalokaal 11122023 TF HR 224 groot

Programma's en trainingen van Het Vitalokaal

'Weet en eet voor het leven' programma's

Het Vitalokaal heeft programma’s in verschillende vormen en lengtes. In ieder programma staat het leren ‘Weet en eet voor het leven’ centraal. Wat is ‘Weet en eet voor het leven’ en hoe doe ik dat?
Vitalokaal 11122023 TF HR 130 groot

Membership

Het membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte knowhow-video’s. Gezonde gewoontes ontwikkelen kost nou eenmaal tijd. Door dagelijks een gezond menu aan te bieden, zorgen we ervoor dat je niet meer na hoeft te denken over wat er na een werkdag op tafel moet staan. Het is altijd gezond en makkelijk te maken inclusief een boodschappenlijstje. De video’s zijn leuk om naar te kijken en zitten vol kennis over voeding.

Masterclasses en workshops

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we je een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

90-dagentraject

Het 90-dagentraject is geschikt als je echt uitdaging hebt op het gebied van gezond leven en gezond eten. Dit traject neemt je mee in een volledige transitie ten aanzien van een veranderend voedingspatroon. Met volledige ondersteuning vanuit Het Vitalokaal en in een veilige omgeving met gelijkgestemden, werken we stap voor stap aan een nieuwe manier van eten.

Meer weten over wat de programma's voor jou kunnen betekenen?