Weet en eet voor het leven!

Waarom kies je voor Het Vitalokaal?

Een leven lang lekker en gezond eten!

Als je bezig wilt met het ontwikkelen van een gezond(er) eetpatroon is het aanbod enorm. Dit grote aanbod in combinatie met de snel op elkaar volgende voedingshypes maken het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar kun je het niet volhouden door allerlei verschillende redenen. Of misschien weet je niet goed wat bij je past. Daarvoor is Het Vitalokaal! Wij kijken wat bij je past en helpen je bij het ontwikkelen van een leefstijl waar je gezond en gelukkig van wordt en die je makkelijk kunt volhouden.

Over de aanjager van Het Vitalokaal

Over Rémonde

Rémonde groeide op in een ondernemersgezin, in de wereld van de pure ambacht binnen de slagerij en food. Bij Rémonde ontstond de interesse over voeding al op jonge leeftijd. Niet alleen het bereiden ervan, ook de herkomst, teelt en zorg waren onderwerpen voor diepe interesse.

Experimenteren met voeding zat er op jonge leeftijd al in. Authentieke recepten vanuit verschillende culturen werden met traditionele bereidingswijzen of eigen ontwikkelde receptuur gemixt. Fusion, zoals dat nu heet.

Eten moet vooral lekker, smaakvol, vers en gezond zijn, vanaf de basis. Zo puur dat je de ingrediënten allemaal kunt herkennen. Op die manier doet je lijf er volop zijn voordeel mee en weet jij wat de voeding doet.

Met haar teams geeft Rémonde sinds 2003 trainingen, workshops, inspiraties in een breed werkveld. Daarnaast organiseert ze events binnen bedrijven en scholen.
Steeds meer mensen omarmen de ‘hands-on’ methode door praktisch, eenvoudig en lekker te kunnen koken, goed voor zichzelf en de naasten te kunnen zorgen waarbij gezonde voeding de basis is.

Remonde Post
De missie van ‘Weet en eet voor het leven’

Het plan

De missie van ‘Weet en eet voor het leven’

Voeding is in theorie voor iedereen gelijk, maar in de praktijk blijkt wel dat niet iedereen er op gelijke manier gebruik van kan maken. Door een gebrek aan tijd, kennis en/of geld zijn er mensen die de drempel tot goede voeding ervaren, terwijl juist die mensen hulp hard nodig hebben. Dat is precies wat wij bieden. We maken de vertaalslag tussen ingewikkelde voedingsmethoden naar een makkelijk te gebruiken service. We zorgen dat iedereen op een makkelijke en moderne manier ‘Weet en eet voor het leven’!