Weet en eet voor het leven!

Waarmee?

De programma’s en trainingen

Laten we eerlijk zijn, het is ontzettend moeilijk om tussen al het aanbod en snel op elkaar volgende voedingshypes de juiste keuzes te blijven maken. Daarom bieden we onze laagdrempelige en ervaringsgerichte kennis aan en delen we de laatste trends en voedingshypes.
Alle ‘Weet en eet voor het leven’ programma’s zijn een perfecte mix van humor, proeven en inhoud.

Masterclass

In onze masterclass workshop van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

Basis live dag

In een workshop van 5 uur leren we in een interactieve en inspirerende setting over de do’s en don’ts over voeding en voedingspatronen. Altijd in combinatie met lunch of diner.

90-dagen traject

In dit traject gaan we ‘all the way’. We maken de transitie tussen wat voeding doet en het implementeren daarvan, zodat er een nieuw patroon ontstaat.

Membership

Het membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte knowhow-video’s.

In-company trajecten

Binnen de in-company trajecten bieden we langdurig en intensief deel aan het transitietraject naar gezonde voedingspatronen en veranderingen van denken en werken.

PMO

Voor een hogere duurzame inzetbaarheid en een vitaal team helpt het Vitalokaal je op weg om de gezondheid van je medewerkers helder in beeld te krijgen.