Weet en eet voor het leven!

Elke dag een nieuwe mail vol kennis over voeding?

Vraag dan nu ons membership aan!

Het membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte knowhow video’s. Gezonde gewoontes vergen nou eenmaal tijd. Door dagelijks een gezond menu aan te bieden, zorgen we ervoor dat niemand nog na hoeft te denken over wat er na een werkdag op tafel staat. De maaltijden zijn gezond en makkelijk te maken en zijn altijd in combinatie met een boodschappenlijstje.


Omdat we graag onze kennis over voeding met iedereen willen delen, hebben we de prijs bewust laag gehouden!
De kosten voor 12 maanden membership zijn maar € 15,- per persoon per maand!

Laagdrempelige motivator

Voor wie is het membership?

Weet en eet voor het leven Membership is voor iedereen die aan de slag wil met een gezond voedingspatroon. Zie het als leuke post die je zelf, je gezin, je patiënten/cliënten of werknemers dagelijks ontvangen, waarbij je ze kort iets leert over voeding en uitdaagt tot het maken van een lekker recept of ze aanspoort tot het kijken van een video.

Ben je HR-medewerker, eigenaar of beleidsmedewerker? Dan is het super boeiend om te zien hoeveel er van jouw doelgroep alvast met de laagdrempelige inspiraties aan de slag kan.

Ook in de kosten is dit een makkelijk methode om vitaliteit op een leuke wijze in je organisatie op te nemen.
People in silhouette

Ben je klaar voor een dagelijkse post vol inspiratie?

Meld je dan nu aan voor ons membership. Een jaar lang voor maar € 15,00 per persoon per maand!

Programma's en trainingen

'Weet en eet voor het leven' programma's

Het Vitalokaal heeft programma’s in verschillende vormen en lengtes. In ieder programma staat ‘Weet en eet voor het leven’ centraal.

Masterclass

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

Basis live dag

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

90-dagen traject

Het 90-dagentraject is geschikt voor deelnemers die echt uitdaging hebben op het gebied van gezond leven en gezond eten. Dit traject neemt deelnemers mee in een volledige transitie ten aanzien van een veranderend voedingspatroon. Met volledige ondersteuning vanuit Het Vitalokaal en in een veilige omgeving met gelijkgestemden, werken we stap voor stap aan een nieuwe manier van eten.

In-company trajecten

Het in-company traject neemt teams mee in specifieke uitdagingen op het gebied van gezond eten. Vanuit Het Vitalokaal wordt er volledige ondersteuning geboden met stap voor stap coaching. We focussen op plezier en dat gezond eten ook lekker kan zijn.

PMO

Voor een hogere duurzame inzetbaarheid en een vitaal team helpt het Vitalokaal je op weg om de gezondheid van je medewerkers helder in beeld te krijgen.

 

Membership

Het membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte knowhow-video’s. Gezonde gewoontes ontwikkelen kost nou eenmaal tijd. Door dagelijks een gezond menu aan te bieden, zorgen we ervoor dat niemand in het bedrijf nog na hoeft te denken over wat er na een werkdag op tafel moet staan. Het is altijd gezond en makkelijk te maken inclusief een boodschappenlijstje. De video’s zijn leuk om naar te kijken en zitten vol kennis over voeding.

Vraag hier het membership aan

Kosten: € 15,00/maand (minimale periode 12 maanden)

Nu tijdelijk bij aanmelding een gratis basis-livedag cadeau t.w.v. € 80,- . Actie geldig t/m 7 oktober 2022