Weet en eet voor het leven!

Coaching voor teams

In-company trajecten

Dit traject neemt teams mee in specifieke uitdagingen op het gebied van gezond leven en gezond eten. Alle neuzen dezelfde kant op is een praktische uitspraak, maar omvat vertrouwen, motivatie, inzicht, maar ook een fijne teamspirit om dit traject in te zetten.

Binnen het “Weet en eet voor het leven” programma bieden we volledige ondersteuning met stap-voor-stap-coaching. We focussen op plezier en dat gezond eten en laten eten ook lekker kan zijn. De in-company trajecten zijn vaak binnen zorginstellingen waarin de coaches en trainers tussen de teams, maar ook een actieve rol binnen de teams kunnen vervullen. De verschillende transities die momenteel op de agenda staan, kunnen we ondersteunen door praktische invulling en coaching. Verandering van denken, doorbreken van huidige patronen en ontdekken wat wel kan. Zo boeken we snel resultaten. Werknemers blijven gemotiveerd en boeken snel succes, zodat dat dit een spin-off effect veroorzaakt.

Maatwerk trajecten

In-company traject organiseren

Maatwerk trajecten worden uitvoerig besproken. Door middel van een 0-meting worden de metingen in kaart gebracht, worden doelstellingen inzichtelijk gemaakt en in periodieke blokken verdeeld, zodat de resultaten behaald kunnen worden. Digitale monitoring biedt resultaatgerichte controle en overzicht.
De in-company trainingen kunnen gegeven worden op locatie van het bedrijf of organisatie zelf of een in door de opdrachtgever gehuurde ruimte. Alles wat verder nodig is, kunnen wij meenemen: attributen, ingrediënten, audiovisuele ondersteuning.
We organiseren programma’s voor (sub)groepen van 10 tot 100 personen.

Vegetarian woman sitting at the table and eating healthy food

Meer weten over de in-company trajecten van Het Vitalokaal?

Programma's en trainingen

'Weet en eet voor het leven' programma's

Het Vitalokaal heeft programma’s in verschillende vormen en lengtes. In ieder programma staat ‘Weet en eet voor het leven’ centraal.

Masterclass

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

Basis live dag

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

90-dagen traject

Het 90-dagentraject is geschikt voor deelnemers die echt uitdaging hebben op het gebied van gezond leven en gezond eten. Dit traject neemt deelnemers mee in een volledige transitie ten aanzien van een veranderend voedingspatroon. Met volledige ondersteuning vanuit Het Vitalokaal en in een veilige omgeving met gelijkgestemden, werken we stap voor stap aan een nieuwe manier van eten.

In-company trajecten

Het in-company traject neemt teams mee in specifieke uitdagingen op het gebied van gezond eten. Vanuit Het Vitalokaal wordt er volledige ondersteuning geboden met stap voor stap coaching. We focussen op plezier en dat gezond eten ook lekker kan zijn.

PMO

Voor een hogere duurzame inzetbaarheid en een vitaal team helpt het Vitalokaal je op weg om de gezondheid van je medewerkers helder in beeld te krijgen.

 

Membership

Het membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte knowhow-video’s. Gezonde gewoontes ontwikkelen kost nou eenmaal tijd. Door dagelijks een gezond menu aan te bieden, zorgen we ervoor dat niemand in het bedrijf nog na hoeft te denken over wat er na een werkdag op tafel moet staan. Het is altijd gezond en makkelijk te maken inclusief een boodschappenlijstje. De video’s zijn leuk om naar te kijken en zitten vol kennis over voeding.