Weet en eet voor het leven!

Coaching voor teams

In-company trajecten

Dit traject neemt teams mee in specifieke uitdagingen op het gebied van gezond leven en gezond eten. Alle neuzen dezelfde kant op is een praktische uitspraak, maar omvat vertrouwen, motivatie, inzicht, maar ook een fijne teamspirit om dit traject in te zetten.

Binnen het “Weet en eet voor het leven” programma bieden we volledige ondersteuning met stap-voor-stap-coaching. We focussen op plezier en dat gezond eten en laten eten ook lekker kan zijn. De in-company trajecten zijn vaak binnen zorginstellingen waarin de coaches en trainers tussen de teams, maar ook een actieve rol binnen de teams kunnen vervullen. De verschillende transities die momenteel op de agenda staan, kunnen we ondersteunen door praktische invulling en coaching. Verandering van denken, doorbreken van huidige patronen en ontdekken wat wel kan. Zo boeken we snel resultaten. Werknemers blijven gemotiveerd en boeken snel succes, zodat dat dit een spin-off effect veroorzaakt.

Maatwerk trajecten

In-company traject organiseren

Maatwerk trajecten worden uitvoerig besproken. Door middel van een 0-meting worden de metingen in kaart gebracht, worden doelstellingen inzichtelijk gemaakt en in periodieke blokken verdeeld, zodat de resultaten behaald kunnen worden. Digitale monitoring biedt resultaatgerichte controle en overzicht.
De in-company trainingen kunnen gegeven worden op locatie van het bedrijf of organisatie zelf of een in door de opdrachtgever gehuurde ruimte. Alles wat verder nodig is, kunnen wij meenemen: attributen, ingrediënten, audiovisuele ondersteuning.
We organiseren programma’s voor (sub)groepen van 10 tot 100 personen.

Vitalokaal 11122023 TF HR 400

Meer weten over de in-company trajecten van Het Vitalokaal?

Waarmee?

Programma's en trainingen

Achtergrond van Zaadje verwijderd

Membership

Het Membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte “how to do”video’s.
Achtergrond van Kiem verwijderd

Masterclass

Geschikt als energizer, aanjager van een vitaliteitstraject of afsluiting van een teamdag/studiedag. Kan ook ingezet worden als losstaand programmaonderdeel
plantje

PMO (Preventief Medisch Onderzoek)

Het PMO onderzoek, oftewel de Vitale Gezondheidscheck helpt bij het goed inzichtelijk maken van je gezondheidssituatie of vitaliteitsstatus. Van jezelf of aan je medewerkers.

Achtergrond van Plant2 verwijderd

Basislive dag

Een interactieve en inspirerende workshop over voedingspatronen. Waarin leren, inspireren, spelinteractie en praktijk worden afgewisseld.

Achtergrond van Grote plant verwijderd

90 dagen traject

Een periode waarbij we echt ‘all the way’ gaan. De verandering maken tussen wat voeding doet en het toepassen daarvan.

Achtergrond van plant en zaad verwijderd

In-House

De ervaring leert dat de gedachtevrijheid, creativiteit, motivatie, tevredenheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van goed eten en vitaliteit van deelnemers stijgt.