Weet en eet voor het leven!

Live bijeenkomst

Basis live dag

In de basis live dag van 5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten de deelnemers deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring. En met een lekkere dosis humor, zodat herkenning en erkenning blijven hangen en inzicht geven tot veranderen. Een interactieve en inspirerende workshop over de do’s en don’ts van het weten en eten binnen voedingspatronen waarin leren en praktijk in een hoog tempo worden afgewisseld.

De basis live dag is altijd in combinatie met lunch of diner en koffie en thee.

De workshop voor iedereen

Voor wie is de basis live dag?

Een basis live dag van Het Vitalokaal is voor iedereen die aan de slag wil met een gezond voedingspatroon. Voor jezelf, je gezin, patiënten/cliënten, gasten of werknemers.
Vitalokaal 11122023 TF HR 560 groot

Meer weten over de basis live dag van Het Vitalokaal?

Waarmee?

Programma's en trainingen

Achtergrond van Zaadje verwijderd

Membership

Het Membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte “how to do”video’s.
Achtergrond van Kiem verwijderd

Masterclass

Geschikt als energizer, aanjager van een vitaliteitstraject of afsluiting van een teamdag/studiedag. Kan ook ingezet worden als losstaand programmaonderdeel
plantje

PMO (Preventief Medisch Onderzoek)

Het PMO onderzoek, oftewel de Vitale Gezondheidscheck helpt bij het goed inzichtelijk maken van je gezondheidssituatie of vitaliteitsstatus. Van jezelf of aan je medewerkers.

Achtergrond van Plant2 verwijderd

Basislive dag

Een interactieve en inspirerende workshop over voedingspatronen. Waarin leren, inspireren, spelinteractie en praktijk worden afgewisseld.

Achtergrond van Grote plant verwijderd

90 dagen traject

Een periode waarbij we echt ‘all the way’ gaan. De verandering maken tussen wat voeding doet en het toepassen daarvan.

Achtergrond van plant en zaad verwijderd

In-House

De ervaring leert dat de gedachtevrijheid, creativiteit, motivatie, tevredenheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van goed eten en vitaliteit van deelnemers stijgt.