Weet en eet voor het leven!

All the way in 90 dagen!

90-dagentraject

Een periode waarbij we echt ‘all the way’ gaan. De transitie maken tussen wat voeding doet en het implementeren daarvan. We banen een weg door strubbelingen en belemmeringen. Maken het behapbaar, komen tot de kern, maken datgene bespreekbar om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.Van week tot week coaching en dagelijkse input tot praktische uitvoering en resultaten meten. Het belangrijkste: de verschillen ervaren en voelen.Een individuele reis van bewustwording binnen alle pijlers van vitaliteit, maar dan vanuit een volledige focus op voeding. Want als iets leuk wordt, is het makkelijker vol te houden, wordt het een verandering van denken en eten. En daardoor een nieuw patroon.

90 dagen lang gemotiveerd

Opbouw 90-dagentraject

Voordat we starten met het traject, wordt er een 0-meting gedaan, binnen alle gebieden van vitaliteit. Deze worden online via een ‘deelnemer coaching systeem’ gedaan. Zo kun je precies zien waar je bent gestart, welke tussentijdse vorderingen er gemaakt worden en zie je wat het 90-dagentraject je heeft opgeleverd.

Deelnemer coaching systeem

Via het ‘deelnemer coaching systeem’ krijg je coaching en ondersteuning, door middel van diverse aangesloten co-coaches met velerlei expertises, zodat belemmeringen laagdrempelig aangepakt kunnen worden. Daarnaast biedt het platform de online 24/7 community voor contact en interactie met de andere deelnemers, maar ook uitwisselen van ideeën en ervaringen. Dit kan motiverend werken.

Week 1

Basis live dag

Week 6

Basis live dag

Week 10

Basis live dag

Nice happy fit woman eating healthy food

Live bijeenkomsten

Tijdens de 90 dagen worden er live bijeenkomsten georganiseerd waarbij er in de praktijk aan de slag wordt gegaan. Dit geeft het vervolg van de inhoud van de daaropvolgende weken. Naast de online modules wordt een werkboek aangereikt, zodat ieder zijn eigen unieke traject kan invullend passend bij zijn of haar situatie. De live dagen zijn inspirerend, motiverend, geven inzicht en de deelnemers gaan de deur uit met een tasje voor basisproducten waar ze thuis weer gerechten kunnen maken.

Dagelijkse input wordt gegeven via film, informatie en een praktisch recept.
Beautiful smiling woman eating healthy fruit salad

Voor wie is het 90-dagentraject?

Het Weet en eet voor het leven 90-dagentraject is voor geschikt voor velen. Daar waar er strubbelingen of belemmeringen zijn.

  • Doorverwijzingen door een arts of diëtist;
  • Allergieën, allergenen of intoleranties;
  • Hormoonschommelingen;
  • Interesse voor gezondere voeding en een goed gezond voedingspatroon;
  • Stress en ongeregelde werktijden;
  • Herstel na ziekte of verandering van voedingspatroon ter voorbereiding van een operatie;
  • Transitie binnen voedingspatronen binnen team of het werkveld.

 

Meer weten over het 90-dagentraject van Het Vitalokaal?

Programma's en trainingen

'Weet en eet voor het leven' programma's

Het Vitalokaal heeft programma’s in verschillende vormen en lengtes. In ieder programma staat ‘Weet en eet voor het leven’ centraal.

Masterclass

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

Basis live dag

In de masterclasses en workshops van 2/2,5 uur brengen we deelnemers een nieuwe kijk en een andere manier van denken over gezond eten bij. We laten heb deze vooral ook ervaren. Leuk, leerzaam en een echte ervaring.

90-dagen traject

Het 90-dagentraject is geschikt voor deelnemers die echt uitdaging hebben op het gebied van gezond leven en gezond eten. Dit traject neemt deelnemers mee in een volledige transitie ten aanzien van een veranderend voedingspatroon. Met volledige ondersteuning vanuit Het Vitalokaal en in een veilige omgeving met gelijkgestemden, werken we stap voor stap aan een nieuwe manier van eten.

In-company trajecten

Het in-company traject neemt teams mee in specifieke uitdagingen op het gebied van gezond eten. Vanuit Het Vitalokaal wordt er volledige ondersteuning geboden met stap voor stap coaching. We focussen op plezier en dat gezond eten ook lekker kan zijn.

PMO

Voor een hogere duurzame inzetbaarheid en een vitaal team helpt het Vitalokaal je op weg om de gezondheid van je medewerkers helder in beeld te krijgen.

 

Membership

Het membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte knowhow-video’s. Gezonde gewoontes ontwikkelen kost nou eenmaal tijd. Door dagelijks een gezond menu aan te bieden, zorgen we ervoor dat niemand in het bedrijf nog na hoeft te denken over wat er na een werkdag op tafel moet staan. Het is altijd gezond en makkelijk te maken inclusief een boodschappenlijstje. De video’s zijn leuk om naar te kijken en zitten vol kennis over voeding.