Weet en eet voor het leven!

All the way in 90 dagen!

90-dagentraject

Een periode waarbij we echt ‘all the way’ gaan. De transitie maken tussen wat voeding doet en het implementeren daarvan. We banen een weg door strubbelingen en belemmeringen. Maken het behapbaar, komen tot de kern, maken datgene bespreekbar om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.Van week tot week coaching en dagelijkse input tot praktische uitvoering en resultaten meten. Het belangrijkste: de verschillen ervaren en voelen.Een individuele reis van bewustwording binnen alle pijlers van vitaliteit, maar dan vanuit een volledige focus op voeding. Want als iets leuk wordt, is het makkelijker vol te houden, wordt het een verandering van denken en eten. En daardoor een nieuw patroon.

90 dagen lang gemotiveerd

Opbouw 90-dagentraject

Voordat we starten met het traject, wordt er een 0-meting gedaan, binnen alle gebieden van vitaliteit. Deze worden online via een ‘deelnemer coaching systeem’ gedaan. Zo kun je precies zien waar je bent gestart, welke tussentijdse vorderingen er gemaakt worden en zie je wat het 90-dagentraject je heeft opgeleverd.

Deelnemer coaching systeem

Via het ‘deelnemer coaching systeem’ krijg je coaching en ondersteuning, door middel van diverse aangesloten co-coaches met velerlei expertises, zodat belemmeringen laagdrempelig aangepakt kunnen worden. Daarnaast biedt het platform de online 24/7 community voor contact en interactie met de andere deelnemers, maar ook uitwisselen van ideeën en ervaringen. Dit kan motiverend werken.

Week 1

Basis live dag

Week 6

Basis live dag

Week 10

Basis live dag

Vitalokaal 11122023 TF HR 295 groot

Live bijeenkomsten

Tijdens de 90 dagen worden er live bijeenkomsten georganiseerd waarbij er in de praktijk aan de slag wordt gegaan. Dit geeft het vervolg van de inhoud van de daaropvolgende weken. Naast de online modules wordt een werkboek aangereikt, zodat ieder zijn eigen unieke traject kan invullend passend bij zijn of haar situatie. De live dagen zijn inspirerend, motiverend, geven inzicht en de deelnemers gaan de deur uit met een tasje voor basisproducten waar ze thuis weer gerechten kunnen maken.

Dagelijkse input wordt gegeven via film, informatie en een praktisch recept.
Vitalokaal 11122023 TF HR 507 groot

Voor wie is het 90-dagentraject?

Het Weet en eet voor het leven 90-dagentraject is voor geschikt voor velen. Daar waar er strubbelingen of belemmeringen zijn.

  • Doorverwijzingen door een arts of diëtist;
  • Allergieën, allergenen of intoleranties;
  • Hormoonschommelingen;
  • Interesse voor gezondere voeding en een goed gezond voedingspatroon;
  • Stress en ongeregelde werktijden;
  • Herstel na ziekte of verandering van voedingspatroon ter voorbereiding van een operatie;
  • Transitie binnen voedingspatronen binnen team of het werkveld.

 

Meer weten over het 90-dagentraject van Het Vitalokaal?

Waarmee?

Programma's en trainingen

Achtergrond van Zaadje verwijderd

Membership

Het Membership bestaat uit een laagdrempelige dagelijkse post vol inspiratie, praktische tips en korte “how to do”video’s.
Achtergrond van Kiem verwijderd

Masterclass

Geschikt als energizer, aanjager van een vitaliteitstraject of afsluiting van een teamdag/studiedag. Kan ook ingezet worden als losstaand programmaonderdeel
plantje

PMO (Preventief Medisch Onderzoek)

Het PMO onderzoek, oftewel de Vitale Gezondheidscheck helpt bij het goed inzichtelijk maken van je gezondheidssituatie of vitaliteitsstatus. Van jezelf of aan je medewerkers.

Achtergrond van Plant2 verwijderd

Basislive dag

Een interactieve en inspirerende workshop over voedingspatronen. Waarin leren, inspireren, spelinteractie en praktijk worden afgewisseld.

Achtergrond van Grote plant verwijderd

90 dagen traject

Een periode waarbij we echt ‘all the way’ gaan. De verandering maken tussen wat voeding doet en het toepassen daarvan.

Achtergrond van plant en zaad verwijderd

In-House

De ervaring leert dat de gedachtevrijheid, creativiteit, motivatie, tevredenheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van goed eten en vitaliteit van deelnemers stijgt.