Print
Drumsticks
- Auteur: MyFood.ie
- Categorie: Warm voorgerecht of bijgerecht, hapje of tapa
Ingrediënten
Aantal
- Per persoon 1 drumstick
- 4 teentjes knoflook
- Scheut olijfolie
- Zout en peper uit de molen
- 1/2 vers pepertje
- 1 ui 2 blik tomaten in blokjes of gepelde tomaten
- 1 flinke hand vol verse peterselie
Instructies
- Maak de knoflook schoon en snijd deze in fijne plakjes. Doe dit tevens met de ui.
- Snijd de pepertjes aan een kant open en haal voorzichtig de pitjes eruit. Pas op, was gelijk de handen want de pitjes zijn pittig en scherp voor de huid.
- Doe olijfolie in een grote braadpan en verhit dit licht.
- Voeg de ui en knoflook toe en bak dit licht glazig. Niet bruin laten worden want dan wordt het bitter.
- Voeg de tomaten toe en laat dit gedurende een 10-15 minuten pruttelen.
- Voeg de drumsticks toe en laat deze gedurende 20 minuten in de saus pruttelen en stoven