Print

- Auteur: MyFood.ie
Ingrediënten
Aantal
Ingrediënten voor 2 personen:
- 200 gr volkoren spaghetti
- 100 gr guanciale of pancetta
- 50 gr Parmezaanse kaas
- 10 gr verse peterselie
- 1 eieren
- 1 eidooier
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakkingen beetgaar.
- Giet het af maar bewaar een kopje kookvocht.
- Haal de pasta van het vuur af.
- Verhit ondertussen een koekenpan en bak de spekreepjes krokant op middelhoog vuur.
- Rasp ondertussen de kaas.
- Snijd de peterselie fijn.
- Klop het ei los in een kommetje en Voeg 15 gr geraspte kaas toe en breng royaal op smaak met versgemalen peper.
- Haal de pan met spekjes van het vuur. voeg hier de pasta aan toe.
- Roer het eimengsel erdoor en voeg wanneer de pasta te droog is wat kookvocht toe.