Weet en eet voor het leven!

Bruchette al pomodoro, ,mozzarella e acciughe Bruchette met tomaten, mozzarellakaas en ansjovis

Print

Bruchette

bruchetta e1688762961423

  • Auteur: MyFood.ie
  • Categorie: Tapas
  • Cuisine: Spaanse tapas

Ingrediënten

Aantal
  • 3 stokbroden (boerenbrood of iets dergelijks)
  • 5 trostomaten
  • 3 pakjes mozzarella kaas
  • 2 blikjes ansjovisfilets in olie
  • 1/2 bosje basilicum

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Snijd het brood in grove plakken, en rooster het kort in de oven tot het krokant is.
  3. Maak de knoflookteentjes schoon en snijd deze doormidden.
  4. Wrijf de stokbroodjes in met de knoflooktenen. Leg ze vervolgens in een bakblik. Smeer met een kwastje licht in met wat olijfolie.
  5. De helft van de broodjes beleggen met in plakken gesneden tomaat, beetje peper en een blaadje basilicum.
  6. De andere helft beleggen met een plakje mozzarella en een filet ansjovis.
  7. Zet gedurende 8-10 minuutjes in de oven tot de kaasjes gesmolten zijn.

Serveer per persoon van een ieders een variant.

Heb jij dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons op social media. We kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

Print
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Healthy food

Het Vitalokaal

Als je bezig wilt met het ontwikkelen van een gezond(er) eetpatroon is het aanbod enorm. Dit grote aanbod in combinatie met de snel op elkaar volgende voedingshypes maken het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar kun je het niet volhouden door allerlei verschillende redenen. Of misschien weet je niet goed wat bij je past. Daarvoor is Het Vitalokaal! Wij kijken wat bij je past en helpen je bij het ontwikkelen van een leefstijl waar je gezond en gelukkig van wordt en die je makkelijk kunt volhouden.